JOB: DANISH - Teknisk Projektansvarlig - Data Feed Optimering

Posted on March 29, 2022 (Last Updated: May 02, 2022)

Hos WakeupData stræber vi altid efter at gøre livet nemmere for vores kunder og brugere. Det gør vi ved at automatisere tidskrævende arbejdsprocesser og simplificere komplicerede problemstillinger. 

Vi tror på ærlig dialog og tilbyder kun de løsninger til vores kunder som vi mener kan gøre en ægte forskel for deres forretning.

WakeupData platformen er et cloud-baseret, online data integrationsværktøj der giver vores kunder kontinuerlig adgang til en sikker og stabil service.

Vi leder lige nu efter en intelligent, dedikeret, proaktiv og lettere nørdet medarbejder til tage sig af nye, udfordrende og spændende kunde projekter med udgangspunkt i datasetup, optimering og gennemgang af produkt feeds. Vedkommende vil også blive være en del af Customer Success teamet i en hurtigt voksende softwarevirksomhed. 
Stillingen tilbyder et internationalt arbejdsmiljø med danske så vel som internationale kunder, derfor er vores hovedsprog engelsk. Vi forventer stor vækst i det kommende år med dertilhørende internationale udfordringer og muligheder.

Vi har base i midten af Århus, og vil også foretrække at du ikke bor alt for langt væk. Vi tilbyder dog en fleksible arbejdsplads, så er du den helt rette til jobbet, men kan kun komme til kontoret et par gange om ugen, hører vi stadig meget gerne fra dig. 

Opgaver og ansvarsområder

Da vi i øjeblikket oplever en stigning i efterspørgslen på tekniske implementeringer, leder vi efter den næste medarbejder til vores Customer Success team. Der er tale om en fuldtidsstilling med godt potential for fremtidig udvikling. 
Du kan forvente en stejl indlæringskurve, hvor du vil tilegne dig ekspertviden og teknisk forståelse for opsætning og vedligeholdelse af produkt feed integreringer i mange forskellige scenarier. Du vil også skulle rådgive kunder til at få mest muligt ud af deres produkt feeds, samt hjælpe dem med at leve op til "best practices".
Mens vi vil give dig grundig indblik og oplæring i produkt feeds forventer vi at du er hurtig til at lære, være god tilegne dig ny viden samt have en god forståelse for forskellig typer af data strukturer, som f.eks. XML, CSV og JSON.

Det er vigtigt at du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk, gerne flere sprog. Og så skal du selvfølgelig være komfortabel med at håndtere div. web-baserede software.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være: 

 • Etablering af projekt specifikation under onboarding, inklusiv identificering og prioritering af tillægsydelser samt forespørgsler fra kunden. 
 • Evalure eksisterende kunders produkt feeds, opsætte produkt feeds og div. integrationer.
 • Konfigurere og mappe attributter fra en lang række filer, inklusiv CSV, TSV og XML filer, custom scripts og API-baserede platformsintegrationer.
 • Vurdere kvalitet af feeds samt identificere div. uoverensstemmelser eller grunde til forsinkelser og fejl. 
 • Identificere muligheder for mersalg i samarbejde med Customer Success Managere.
 • Fejlfinding og rapportering af bugs og/eller fejl i platformen, samt foreslå muligheder for forbedringer.
 • Deltage i ugentlige Customer Success Management møder. 

Den rette person til denne stilling vil have en grundlæggende forståelse for digital marketing og e-handel. 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vore Customer Success Managere samt rapportere til vores kommercielle manager. 

Ønskede evner og erfaring:

 • Du har en relevant uddannelsesbaggrund fra bl.a. CBS/BSS/AU/EAAA eller lignende uddannelsesinstitutioner. 
 • God forståelse for e-handel, performance marketing og/eller online markedsføring.
 • Bekendt med forskellige typer af datastrukturer som f.eks. XML, CSV, JSON
 • Erfaring med behandling af store datasæt - med henblik på at optimere, forklare eller visualisere dataene.
 • Erfaring med flere områder af Google Marketing Platformen.
 • Taler og skriver Engelsk og Dansk på et professionelt niveau. Andre sprog er også en fordel. 
 • Stærke projektstyrings-evner samt interesse i tech-relaterede emner og problemløsning.
 • Positiv og energisk attitude med fremragende kommunikationsevner.
 • Kendskab til Web API'er og grundlæggende kodning er et stort plus. 
 • Fremragende humoristisk sans - vi kan godt li' et godt grin. 

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning og CV til info@wakeupdata.com

Se flere åbne stillinger hos WakeupData

Written by Brian Skov

With a background in developing ecommerce solutions and websites for commercial customers and a few years in the window industry our Senior Marketing Manager is well rounded in the world of web, SEO and ecommerce.

About the WakeupData Blog

Our blog is dedicated to helping brands and retailers improve their ecommerce performance, automate their business processes, and grow internationally. 

Subscribe to Updates

Apply for a free trial

wakeupdata-product-mockup-laptop

Get your questions answered and learn what WakeupData's product feed management platform can do for your business.