Sign In
Book Demo
Menu
Sign In
Book Demo

WakeupData gør det nemmere for danske forhandlere at sælge hos Fruugo

Written by Ben Culpin, Posted on September 5, 2019
(Last Updated: April 06, 2020)

Tidligere denne måned annoncerede Fruugo et partnerskab med Handelsrådet for den kongelige danske ambassade i London.

Formålet med dette partnerskab er, at cross-boarder specialisten Fruugo skal hjælpe danske købmænd med at sælge mere på tværs af globale markeder.

For at sikre, at enhver dansk forhandler nemt kan få deres produkter noteret på Fruugo, inkluderer projektet også gratis support fra Fruugos danske partnere.

For at starte en ordre vil enhver ny dansk detailhandler også drage fordel af $ 600 ekstra Google Shopping-annonceringsudgifter, som Fruugo bruger til at drive meget engagerede kunder direkte til forhandlerens produkter.

 

Hvorfor sælge på Fruugo?

 

Fordi omkring 85% af alt salg på Fruugo er cross-boarder, så det er en perfekt mulighed for e-handel forhandlere, til at øge konverteringer og omsætning på et globalt marked.

Du kan se Fruugos 'value proposition' til nye forhandlere her.

 

fruugo info-1

 

Hvordan kan man sælge på Fruugo?

 

Brug af vores feed marketing platform til at sælge på Fruugos markedsplads sikrer, at dit produktfeed opfylder alle deres krav.

Som med enhver anden salgskanal, hjælper vi kunder med at sælge videre og vi sikrer, at alle aspekter af dine data er optimeret fuldt ud for at sikre de bedst mulige resultater.

 

 

Hvad tilbyder WakeupData?

 

Vi tilbyder al implementering og opsætning af denne nye salgskanal gratis.

Hvis du vil finde ud af mere om at tilføje Fruugo som et ekstra middel til at sælge på tværs af grænser og indtægter, skal du bare kontakte os eller book et møde nedenfor:

 

Let's have a chat!

Topics:Ecommerce Strategies